Володимир Кличко закликав Зеленського запросити Штайнмаєра до Києва

4.05.2022, 16:00
118867

Володимир Кличко закликав Зеленського запросити Штайнмаєра до Києва.

Читайте також: Легіон “Свобода Росії” розпочав діяльність на території РФ – Арестович

Зеленський повинен все-таки зробити політично-виважений крок і запросити Президента Німеччини до Києва, — Володимир Кличко

Україні потрібно сьогодні об‘єднувати позицію європейців – так буде досягнуто більшого успіху і перемоги в битві з росією. Про це брат мера Києва Володимир Кличко написав на своїх сторінках у соціальних мережах.

«У Києві сьогодні перебував лідер найбільшої опозиційної партії Німеччини – Християнсько-демократичний союз – Фрідріх Мерц. Він зустрівся з вищим керівництвом України, зустрівся з мером столиці. Висловив підтримку та запевнив у подальшій допомозі нашій державі. І ми за це вдячні. Я переконаний, Україні сьогодні критично потрібні надійні і потужні партнери. З якими треба розмовляти, розвивати співпрацю, за щось – бути вдячними, в чомусь переконувати»,– написав Володимир Кличко.

Він зазначив, що у Німеччині були збентежені тим, що Україна відмовилася прийняти німецького Президента Штайнмаєра.

«Масла у вогонь підливають і недипломатичні вислови українського посла на адресу німецького канцлера. Зараз не час для емоцій і зайвого красномовства! Впевнений, Президент Зеленський повинен все-таки зробити політично-виважений крок і запросити Президента Німеччини – держави-стратегічного партнера України до Києва. Нам потрібно сьогодні об‘єднувати позицію європейців – так ми досягнемо більшого успіху для нашої країни і перемоги в битві з російським агресором»,– наголосив Володимир Кличко.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com