Володимир “весь світ на порох” Соловйов: що ми знаємо про топового пропагандиста Кремля

25.04.2022, 18:32
118218

Один із найтоксичніших персонажів на російському пропагандистському ТБ – Володимир Соловйов. Ця людина давно і цілеспрямовано бреше та маніпулює, у властивій йому агресивній манері розповідає російському суспільству, що Україна – фашистська держава, яка має бути знищена, пише ТСН.

Читайте також: США не вводять санкції проти Кабаєвої через побоювання розлютити путіна – WSJ

“Щоб знищити українські війська, навіть не треба переходити кордон”, – заявляв Соловйов на початку широкомасштабного вторгнення.

“Брову піднімемо  і Україна зрозуміє все! І не треба жодних ілюзій!” та “Візьмемо Київ!” – стверджував пропагандист.

Також Володимир Соловйов дуже любить погрожувати всьому світові:

“Коротко, у нас два варіанти. Перший  оптимістичний: ядерна війна, весь світ у попіл. Якщо ви вважаєте, що ми зупинимося в Україні, – подумайте 300 разів! Нагадаю вам, що Україна – це лише проміжний етап у забезпеченні стратегічної безпеки Російської Федерації”.

Що ж відомо про освіту, кар’єру та особисте життя пропагандиста?

Володимир Соловйов народився в Москві, йому 58 років, за освітою він економіст. Закінчив Московський інститут сталі та сплавів, захистив дисертацію і навіть якийсь час викладав в Алабамському університеті. Цей факт особливо цікавий з огляду на те, що зараз Соловйов є професійним ненависником Америки.

Потім майбутній пропагандист із головою поринув у бізнес. Але як успішний бізнесмен та вчений потрапив у медіа? Іронія долі в тому, що у цьому Соловйову допомогло блискуче знання англійської. Саме за цю якість його взяли до програми на радіо замість ведучої, яка захворіла.

Далі кар’єра складалася дуже вдало, зокрема, завдяки тому, що Соловйов завжди вмів знайти потрібні струни в душі сильних світу цього.

Незважаючи на чварний характер, Соловйов вміє дружити з потрібними людьми, через це він не лише зробив блискучу кар’єру на телебаченні, а й став мультимільйонером.

2012 року указом президента Володимира Путіна був включений до складу Ради з громадського телебачення. 2015 року взяв велике інтерв’ю у Путіна, яке згодом увійшло до документального пропагандистського фільму “Президент”.

Ще 2004 року мерія Москви подарувала пропагандистові квартиру розміром 160 квадратних метрів в елітному будинку. Пізніше Соловйов придбав собі ще дві квартири в цьому ж будинку, дачу в Передєлкіно (елітне передмістя) площею понад 1000 квадратних метрів на ділянці 60 соток, чотири вілли на озері Комо в Італії, дві з яких записані на його родичів.

Володимир Соловйов був тричі одружений. У першому шлюбі у нього народилося двоє дітей, одна дитина народилася у другому шлюбі, у третьому шлюбі Соловйов виховує ще п’ятьох дітей.

Наразі пропагандист потрапив практично до всіх можливих санкційних списків. Дві його вілли вартістю 8 млн євро конфісковані, а ті, що ще не конфіскували, обов’язково конфіскують найближчим часом. Рахунки заблоковані. Низка країн заборонила пропагандистові в’їзд.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com