Володимир Зеленський анонсував податкову амністію для бізнесу

20.06.2019, 22:12
30033

Президент України Володимир Зеленський анонсував податкову амністію для бізнесу. Про це він заявив у четвер, 20 червня, під час зустрічі з представниками бізнесу, повідомляє ″РБК-Україна″.

Читайте також: Зеленський провів екскурсію своїм кабінетом в Адміністрації (відео)

Зеленський наголосив, що дуже часто український бізнес виводив гроші з країни через корупційний тиск.

″Держава – це сервіс, який створює умови для вашої роботи, а не ваш конкурент. Ми проведемо податкову амністію на пільгових умовах. Ми розуміємо, дуже часто український бізнес виводив гроші з країни не від хорошого життя, а через корупційний тиск і нормальне бажання захистити свої активи″, – заявив глава держави.

Він зазначив, що відносини бізнесу з силовими структурами також чутлива тема. Президент анонсував декомерціалізацію Служби безпеки України і демілітаризацію податкової служби.

″Окрема тема – це відносини бізнесу з силовими структурами. Почнемо з декомерціалізацію СБУ. Зараз цим на операційному рівні займається Іван Баканов. А коли буде сформована нова Верховна рада, ми запропонуємо невідкладно позбавити СБУ невластивих їй функцій. СБУ повинна боротися зі шпигунами і диверсантами, а не займатися бізнесом. Я також підтримую демілітаризацію податкової служби і створення державної служби фінансових розслідувань з акцентом саме на аналітичну роботу″, – сказав президент.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com