Володимир Зеленський хоче розвивати стартап-платформи в університетах України

23.10.2019, 12:51
48473

Володимир Зеленський заявив, що в українських вищих навчальних закладах мають намір створювати стартап−платформи, які допомагатимуть розвиватися новоствореним інноваційним підприємствам. Про це Зеленський повідомив під час зустрічі з президентом Японської асоціації нової економіки в межах свого офіційного візиту до Японії, передає прес−служба Офісу президента.

Читайте також: В Японії президент України провів зустріч з президентом Бразилії

Повідомляється, що розвиток інноваційної інфраструктури планується шляхом відкриття бізнес−інкубаторів, акселераторів та інноваційних платформ, відкриття знакових R&D−-центрів світових корпорацій, створення інноваційних чи стартап−платформ у вищих навчальних закладах.

Він зазначив, що Україна має великий потенціал у секторі ІТ-послуг, однак наразі українських фахівців у цій галузі у світі сприймають як “дешеву робочу силу”.

“Для нас важливо це змінити. Ми хочемо створювати ІТ−продукт і продавати його у світі”, − додав президент.

Прес−служба Офісу президента зазначає, що японські інвестори зацікавилися проєктом “держава у смартфоні”, який Зеленський та уряд намагаються втілити в Україні.

Зазначимо, що 11 липня в Україні запрацював Фонд підтримки стартапів. На його фінансування цього року виділили 300−350 мільйонів гривень.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com