Володимир Зеленський привітав українців з Великодніми святами двома мовами

28.04.2019, 13:50
22837

Новообраний Президент України Володимир Зеленський привітав націю із Великоднем українською та російською мовами. Відповідний допис  Зеленський залишив на своїй сторінці у Facebook .

Читайте також: Зеленський прокоментував “паспортну окупацію” Путіна

″Вітаю усіх зі святом Великодня! Нехай Господь оберігає Нас всіх, наших дітей і Україну, і благословить її на процвітання″, – зазначив новообраний Президент українською мовою.

″Зі світлим святом всіх українців, в усіх куточках планети, де б вони не перебували! І всіх наших громадян – на Заході, Сході, Півдні, Півночі і в Центрі!″ – додав Зеленський російською.

″А особливо, хочу привітати тих, завдяки кому ми маємо можливість сьогодні святкувати – це наші Воїни та Захисники. Віримо, що світло переможе темряву! Усім миру, добра та смачної паски! Христос Воскрес!″ – продовжив новий Президент українською.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (2)

  • А що, російськомовне населення, яке живе в державі Україна, не розуміє української мови? А що, наш президент, не є президентом України? А що, держава Україна не має своєї державної мови? Чи ми комусь хочемо сподобатись особливо, або прислужитися? До речі, в нашій країні живуть люди багатьох національностей зі своїми рідними мовами, не лише росіяни… Чому ж ви надаєте перевагу лише одним?.. СУМНО…

  • Я тільки що надіслала коментар, А висвітлює, ЩО коментарів 0. ?

  • Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com