Володимир Зеленський розповів, чому не введе військовий стан

10.10.2019, 15:50
46334

Володимир Зеленський пояснив, чому не може війну назвати війною і ввести воєнний стан. Про це він розповів під час прес-марафону,  передає “Вголос“.

Читайте також: Зеленський дає великий пресмарафон (онлайн-трансляція)

Журналіст Роман Скрипін запропонував Президенту України варіант вирішення питання війни у правовому полі. Для цього, на думку журналіста, варто війну назвати війною і ввести воєнний стан, що зможе допомогти Україні у правовому полі і нівелює Мінський і Нормандський формати.

“Це один із варіантів розвитку подій, який змінить стан речей. Я йшов на вибори як президент миру. Суспільство не голосувало за президента, який скаже, що у нас війна, у нас воєнний стан, ми війною відіб’ємо свої території і таке інше. Тоді доведеться війною піти на Крим. Я не готовий втрачати людей, тому був обраний дипломатичний шлях вирішення проблеми. Я завжди казав, що перший наш пріоритет − це люди, другий − землі. Тому я хочу спробувати вирішити цю проблему за допомогою Мінського формату. Петро Порошенко вводив військовий стан і що з того вийшло? Страх, паніка, люди почали тікати за кордон. Я такого не хочу”, – сказав Зеленський.

 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com