Володимир Зеленський розповів, від чого залежатимуть терміни карантину

14.04.2020, 22:45
69594

Президент України Володимир Зеленський заявив, що від того, наскільки українці будуть дотримуватись карантинних обмежень на Великодні свята, залежатимуть терміни їх продовження. Про це він заявив у своєму відеозверненні, розміщеному на сторінці Офісу президента у Facebook.

Читайте також: Зеленський змінив свого представника в Кабміні: ім’я та подробиці

“Я радий, що згідно з соціологічними опитуваннями, майже 90% українців так і планують зробити. Ми маємо домовленості з українськими медіагрупами. Ви зможете побачити трансляції богослужінь з усіх церков на телевізійних каналах України”, − заявив Зеленський.

На переконання глави держави, кожен з громадян розуміє, що “цьогоріч доведеться змінювати традиції” і “робити це заради власної безпеки – це зрілість і мудрість нації”.

“Від нашої поведінки на Великдень, від нашої дисципліни будуть залежати подальші терміни карантину. Як я казав раніше – ми всі хочемо якнайшвидше подолати хворобу, мати хороше і традиційне літо, тож давайте разом постараємося заради спільної мети і будемо святкувати Великдень вдома. Це стосується не лише освячення кошиків – це стосується традиційних пікніків та походів у гості – не цього року, будь ласка, заради безпеки себе та ближнього”, − наголосив Зеленський.

Нагадаємо, в Україні станом на ранок 14 квітня зафіксовано 3 тис. 372 випадки коронавірусної хвороби. Внаслідок ускладнень, викликаних хворобою, померли 98 людей, з них 51 чоловік та 47 жінок. Загалом 119 людей вже одужали − повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com