Володимир Зеленський відповів на електронну петицію щодо його відставки

6.06.2019, 22:49
28139

Президент України Володимир Зеленський відповідно до чинного законодавством відповів 6 червня на електронну петицію, автор якої вимагав відсторонити президента від займаної посади. Про це пише ″Кореспондент

Читайте також: 25 тисяч українців підписали петицію про відставку Богдана з посади голови АП

Зеленський нагадав, у яких випадках повноваження президента України припиняються достроково (стаття 108 Конституції): відставка; неможливість виконувати повноваження за станом здоров’я; імпічмент; смерть.

Він також додав, що не може знехтувати волею 73% виборців, які взяли участь в голосуванні в другому турі президентських виборів і підтримали Зеленського.

Президент запропонував ініціатору петиції і її підписантам вимагати від депутатів парламенту проголосувати за його законопроект про імпічмент, поданий до Верховної Ради 29 травня.

″Підтримка народними обранцями цього законопроекту, яким я розпочинаю боротьбу за зняття недоторканності з усіх посадових осіб і процес жорсткого очищення влади від старих, корумпованих політиків, дозволить вам добиватися моєї відставки законно″, – підкреслив президент.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com