Володимир Зеленський відвідав та нагородив воїнів на Запорізькому напрямку

4.02.2024, 17:03
153695

Президент України Володимир Зеленський побував в розташуванні 65-ї окремої механізованої бригади у районі села Роботине Запорізької області.

Читайте також: Зеленський повідомив, скільки ракет і дронів запустила РФ по Україні від початку 2024-го

Про це він повідомив в Telegram. “Честь бути сьогодні тут. Підтримати воїнів і нагородити. На їхніх плечах складна, вирішальна місія – відкинути ворога й захистити Україну. Пишаємося нашими воїнами, дякуємо кожному”, – написав Зеленський.

Він наголосив, що “всі адекватні люди у світі” розуміють, що в українських воїнів найскладніша робота, і всі українці ними пишаються.

Як повідомив Офіс президента, під час робочої поїздки до Запорізької області президент України Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських військових у районі села Роботине.

Зеленський заслухав інформацію про оперативну обстановку від командувача оперативного угруповання військ “Запоріжжя” Володимира Горбатюка.

Лідер України передав відзнаку президента “Хрест бойових заслуг” командиру розвідувального взводу старшому лейтенанту Андрію Ольшанському, а також нагородив воїнів орденами Богдана Хмельницького та “За мужність”.

На відео видно, що один з бійців зняв зі своєї форми та подарував Зеленському шеврон 65-ї окремої механізованої бригади.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com