Володимир Зеленський вирвався у лідери у передвиборних рейтингах

1.02.2019, 13:12
10053

Нещодавно соціологи з групи “Рейтинг” провели масштабне опитування серед українців, від 18 років і старше, аби визначити настрої напередодні виборів президента.

Читайте також: Зеленський запустив відео-блог, у якому висвітлюватиме передвиборну програму та особисте життя (відео)

Як виявилося, лідер у рейтингу – засновник руху “Слуга народу” Володимир Зеленський, якого підтримують 19,0% тих, хто визначився і має намір голосувати і цей показник постійно зростає, на відміну від його конкурентів, котрі в сукупності по різним регіонам не проходять за необхідними показниками.

“Зеленський має відносно високі електоральні показники серед виборців Півдня і Сходу,  кандидат, який має найвищий потенціал електорального зростання (т. зв. “другий вибір”) – йдеться у результатах.

Крім того, 47% стверджують, що в уряді повинні працювати нові люди без негативного досвіду роботи на керівних посадах, не помічені в корупції і зловживаннях, зокрема це підштовхує до нових персон у владі, таких як Зеленський.

Саме він нещодавно презентував нову програму, котра спрямована на боротьбу із хабарництвом та зміни всіх інституцій, наприклад, НАБУ, СБУ, ГПУ та інших.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com