Володимир Зеленський звернувся до українців, щодо пожежі в одеському коледжі

5.12.2019, 10:10
55631

Президент  України Володимир Зеленський доручив голові Одеської ОДА Максиму Куцому та всій місцевій владі допомогти постраждалим та їхнім родинам і якнайшвидше з’ясувати обставини, які призвели до страшної пожежі. Повідомляють ФАКТИ.ICTV.

Читайте також: Мер Одеси оголосив траур на 5 і 6 грудня через пожежу в коледжі

“Ми вже втратили 16−річну студентку Ксенію Бабенко. Вся країна співчуває її батькам. Ми не залишимо вас на самоті з вашим горем. Ми всі сподіваємося, що з 14 зниклих безвісти якомога більше знайдуться здоровими та неушкодженими. Але не хочу нікого обманювати − жертв може бути більше”, − заявив Зеленський.

Президент зазначив, що вся країна молиться за життя людей, стан яких важкий.

” Хочу візначити без перебільшення героїчну боротьбу наших пожежників і рятувальників. Семеро з них також зараз на лікарняних ліжках”, − додав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно−ресторанного бізнесу на 3 поверсі в 6−ти поверхового навчального корпусу виникла пожежа.

Причиною пожежі в Одесі, за попередніми даними ДСНС, став несправний подовжувач. Загоряння почалося в закритому кабінеті на третьому поверсі. Загинула 17−річна студентка Ксенія Бабенко, яка, щоб врятуватись від пожежі вистрибнула з вікна. Кількість потерпілих  зросла до 25 осіб.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com