Володимир Зеленський зворушливо привітав киян із Днем міста

26.05.2019, 13:49
26495

Президент України Володимир Зеленський переконаний, що Київ  є ″гордим і суворим містом″, який нікого не залишає байдужим. Про це він написав у своєму привітанні з Днем міста на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Зеленський вперше після інавгурації вийшов в люди з дружиною (фото)

Зеленський розповів, що переїхав жити до Києва у 2003 роц

″Із власного досвіду знаю, що у столиці особливі відносини з тими, хто приїхав її підкорювати. Це горде і суворе місто. Київ не поспішає відкривати свої обійми. Він придивляється. Він може перемолоти тебе, а може стати рідним″, – написав він.

За словами Зеленського, у Києва є ″унікальна риса – він точно не залишає байдужим″.

″Є те, що робить Київ – Києвом. Це запах квітучих лип і шаурми біля метро. Це суботня тиша ранкового Подолу і невтомний гул проспекту Перемоги. Це вид із Володимирської гірки, чарівний колір каштанів і забудови “непорозуміння”. Так, у цього міста не все ідеально, але це робить Київ живим. Не декоративним, а справжнім. За це ми його і любимо″, – додав він.

″У цьому місті знайшлося місце на карті для нашого Кварталу 95. У цьому місті моя дочка пішла в перший клас. У цьому місті народився мій син. І звичайно, в серці цього міста народжується свобода. Київ, я люблю тебе!″ – резюмував президент.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com