Волонтери фонду “Віримо в Україну” передали 10 нових автівок Mitsubishi L200 для ЗСУ (фото, відео)

8.11.2022, 13:31
130560

Волинські волонтери продовжують підтримувати та допомагати Збройним силам України. Днями Благодійна організація “Благодійний фонд “Віримо в Україну””, спільно з іноземними та українськими партнерами передали 10 новеньких автівок підвищеної прохідності Mitsubishi L200 для наших захисників.

Читайте також: Волонтери на Волині відвідали військовослужбовців у медичних закладах (фото)

Про це повідомляють на сторінці фонду у Facebook.

Як зазначається на сторінці, наші бійці постійно потребують автомобілів, оскільки вони або потрапляють під обстріли, або виходять із ладу.

«Спілкуючись із військовими, що захищають нашу країну на передовій, неодноразово чув, що постійно потрібні автомобілі. Вони необхідні як для виконання бойових завдань на лінії фронту, так і для порятунку життя військових. Тому сьогодні ми, разом із нашими партнерами, передаємо ці 10 автівок для потреб наших бійців.
Віримо в Україну! Віримо у Збройні сили України! Слава Україні!» – зазначив засновник Благодійного фонду «Віримо в Україну» та заступник начальника Волинської ОВА Юрій Гупало.
«Наш Благодійний фонд уже зібрав та передав не одну тонну різного рівня допомоги. Проте, українські військові на фронті потребують ще й транспорту. Вся наша робота присвячена одній меті – наближенню перемоги. І ми не зупинимося, поки її не досягнемо. Спасибі всім, хто вірить в ЗСУ і підтримує наші зусилля», – додав керівник БФ «Віримо в Україну» Анатолій Шваб.

Загалом, за 8 місяців повномасштабної війни волонтери БФ «Віримо в Україну» передали на допомогу Збройним силам України понад 50 автомобілів.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com