Волонтери передали інвалідні візки у лікувальний заклад на Волині

16.05.2023, 12:30
140652

Поки існує людство, всім нам необхідні співчуття, милосердя, турбота та розуміння. Волонтери прагнуть викликати у людей здатність до співпереживання, готовність відгукнутися на чужу біду, прийти на допомогу, бо це істинний прояв морального здоров’я суспільства. Добрі слова і вчинки спрямовані на порозуміння між людьми, взаємодопомогу, підтримку один одному.

Читайте також: “Українська команда” відвідала дитячий садочок у місті на Волині (фото)

Волонтери Волонтерського штабу «Українська команда», спільно з партнерами – Благодійним фондом «Віримо в Україну», завітали до Каменя-Каширського, де вручили 15 інвалідних колясок для Центральної районної лікарні, у якій проходять реабілітацію українські захисники. .

«Це безцінно, коли у нас є люди, які безкорисливо допомагають іншим. Уже не вперше наша лікарня отримує допомогу від «Української команди», але сьогодні вона найнеобхідніша. Низький уклін нашим волонтерам», – зазначила працівниця медичного закладу.

В ході зустрічі волонтери поцікавилися тим, якої допомоги ще потребує лікульний заклад і зазначили, що обов’язково підтримуватимуть її ще.

«Наш штаб вирішив надати допомогу лікарні, щоб містяни почували себе у комфортних умовах. Звичайно, ми хвилюємося за хлопців на фронті, але ж треба попіклуватись й про тил. Тож треба створити для пацієнтів комфортні умови, щоб хоча б дістатися до палати», – додають волонтери.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com