Волинь попрощалася із загиблим у ДТП молодим патрульним (фото)

8.07.2020, 20:21
77756

Колеги, рідні та друзі віддали останню шану 25−річному поліцейському Олександру Волошину, який 6 липня загинув у ДТП. Панахида за правоохоронцем відбулася сьогодні, 8 липня,  у Будинку панахиди у Луцьку, пише ІА “Волинські новини”.

Читайте також: Без рук та ніг та з проламаними черепами: до Києва евакуювали поранених українських захисників з Донбасу

Попрощатися із Олександром прийшло декілька сотень чоловік.

Не без сліз та болю колеги характеризують молодого чоловіка як добру, позитивну, світлу та порядну людину.

Загибель молодого поліцейського глибоко вразила небайдужих волинян. Так, під дописом про смерть лучанина у соціальних мережах користувачка Тетяна Згоранець написала наступне: “Ніколи не розуміла, чому так рано йдуть хороші люди, та одного разу почула таку річ, що коли ми заходимо в сад, то зриваємо найкращі квіти, так само й Господь забирає найкращих. Вічна пам’ять та співчуттям рідним”.

Читайте також: Смертельна ДТП за участю патрульних у Луцьку: у мережі з’явилися страшні кадри із відеореєстратора (відео)

Нагадаємо, 6 липня у Луцьку трапилась аварія за участю поліцейського авто, яке врізалось в електроопору на Володимирській. Олександр отримав складну політравму, дуже складну черепно-мозкову травму, перелом кісток тазу та внутрішній крововилив. Медики боролися за його життя, проте у ніч на 7 липня його не стало.

 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com