Волинь проти: через призначення головою ОДА луганчанина зібрали позачергову сесію облради (відео)

29.10.2019, 16:48
49464

У зв’язку з можливим призначенням на посаду голови Волинської ОДА першого заступника Луганської ОДА Юрія Погуляйка депутати Волинської обласної ради зберуться на позачергову сесію. Про це повідомляють ″Волинські новини″.

Читайте також: КП “Волиньприродресурс” обшукує столична прокуратура – ЗМІ

Позачергове засідання розпочалося о 15:00.

Нагадаємо, що вчора, 28 жовтня 2019 року, Кабінет міністрів України погодив призначення на посаду голови Волинської ОДА Юрія Михайловича Погуляйка, котрий наразі обіймає посаду першого заступника голови Луганської обласної державної адміністрації.

Нещодавно лідер Національного Корпусу Андрій Білецький оприлюднив відео, у якому розповів, що у зриві акції протесту проти відведення українських військ у Золотому винен ексзаступник голови Луганської ОДА Юрій Погуляйко. Також Білецький зазначив, що Погуляйко відомий на Луганщині як людина, яка ″кришує″ незаконну вирубку лісу.

Раніше нардеп з Волині Ігор Гузь звернувся до президента Володимира Зеленського у Мережі щодо призначення нового керівника Волинської ОДА.

Нардеп переконаний, що керівником області не може бути людина, яка працювала і жила в іншому регіоні. Такому голові ОДА знадобиться мінімум рік, аби ознайомитись зі специфікою та проблематикою Волинської області.

″Волиняни чекали п’ять місяців, поки команда президента визначиться з кандидатом на посаду голови ОДА. За 5 місяців ви не знайшли кращого варіанту, аніж прислати на Волинь ″варяга″ з Луганської області″, – акцентує нардеп.

 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com