Волинські волонтери відправилися на схід України з вантажем для бійців (фото)

26.05.2023, 17:18
141243

Волонтери Благодійного фонду “Віримо в Україну” разом із партнерами – “Українська команда. Волинь” відправилися на Схід, аби підтримати захисників українських кордонів. З собою прихопили чималий вантаж гуманітарної допомоги – харчі, засоби гігієни, побутові речі першої необхідності, а також різні технічні засоби – Starlink, DJI Mavic 3, зарядні станції та інше. Найголовнішими подарунками для військових стали автомобілі підвищеної прохідності, а також швидкі медичні допомоги.

Читайте також: Волонтери долучилися до організації другого етапу Кубка України з мотокросу

Про це йдеться на сторінці Благодійного фонду у Facebook.

З Луцька до Дніпра, а тоді у Покровськ та Костянтинівку і назад. Таким був шлях наших волонтерів. Більше тисячі кілометрів в один бік подолали вони, аби передати увесь вантаж допомоги хлопцям.

Спочатку було Дніпро, де волонтери передали своїм колегам один автомобіль швидкої допомоги, аби ті згодом відправили його на передову. Проте в ту ніч їм довелось не солодко, адже вони потрапили під наймасштабніший обстріл міста росіянами”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначають волонтери, вони відвідали і військових на Донеччині.

Далі хлопці відправилися на Донеччину, а саме у Покровськ, де зустрілися із бійцями підрозділів 100 бригади ТРО. Там захисникам передали продукти харчування, засоби гігієни, технічні засоби та речі побутового вжитку. Окрім того, інший автомобіль швидкої допомоги також було передано бійцям ТРО. Сподіваємось, що ця автівка врятує не одне життя.
Кінцевою точкою на маршруті волонтерів Благодійного фонду “Віримо в Україну” стало місто Костянтинівка. У ній було розвантажено решту вантажу, а саме зарядні станції для дронів, продукти харчування, засоби гігієни. Також ми передали чимало медичних засобів для медикині, котра попросила їх для свого підрозділу”, – йдеться на сторінці.

“Ця поїздка була для нас особливою. Ми змогли поспілкуватись з нашими захисниками. Дуже сподіваємось, що це була не остання наша подорож у зону бойових дій. Ми і надалі будемо допомагати та підтримувати наших військових, адже вони роблять усе, аби ми змогли жити у вільній країні”, – зазначив керівник БФ “Віримо в Україну” Анатолій Шваб.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com