Волинські волонтери вкотре відправилися на передову (відео)

20.06.2023, 16:03
142514

За весь час повномасштабного вторгнення росії в Україну, волонтери уже неодноразово відправлялися у “гарячі” точки, аби доставити допомогу українським захисникам.

Читайте також: Волонтери з Волині вкотре передали автомобіль військовим (відео)

Бійцям 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ, а також 50-ого та 53-ого батальйонів 100 бригади ТрО, які обороняють Бахмут, волонтери ВШ “Українська команда” з Волині, спільно з партнерами із Благодійний фонд «Віримо в Україну» та Triniti-SB: Системи Технічної Безпеки привезли дрони, Starlink, EcoFlo, павербанки, продукти харчування, засоби гігієни, медичні засоби та інше, йдеться на сторінці фонду у Facebook.

Військовим 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ привезли потужні павербанки, портативне джерело живлення KPS, берці, медичні засоби, солодощі.

Бійцям 100 окремої бригади ТрО, за підтримки начальника Волинська обласна державна адміністрація Юрій Погуляйко, привезли сонячні панелі, дрони, зарядні станції, павербанки.

Окрім того усім захисниками було передано продукти харчування довготривалого зберігання, засоби гігієни, медичні засоби, солодощі та багато іншого.

“З перших днів вторгнення хлопці пішли у ТрО. А зараз воюють там, де найзапекліші бої. Ми приїхали сюди, аби підтримати і підбадьорити наших захисників та передати деякі необхідні речі, про які вони просили”, – зазначив волонтер Анатолій Шваб.

Окрім вказаних технічних засобів, волонтери привезли з собою автмобіль.

Детальніше дивіться в сюжеті:

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com