“Вони грали на роялі”: Порошенко “пройшовся” по Зеленському перед прихильниками

17.01.2022, 13:32
109360

П’ятий президент України, нардеп від “ЄС” Петро Порошенко гнівно висловився про чинне керівництво країни, представники якого, за його словами, “знімали відосики на Красній площі”, коли в Україні тривала війна з Росією.

Читайте також: Квітами чи кайданками: у Києві готуються зустрічати Петра Порошенка

Про це він заявив на політичному мітингу перед своїми прихильниками біля аеропорту “Жуляни” в Києві 17 січня.

“Вони знімали кліпи в Москві, знімаючи відосики на Красній площі. Тоді, коли катували Рибака у Горлівці, вони членом грали на роялі, вважаючи, що це є символ культури моєї України”, – заявив Порошенко.

Порошенко розкритикував ведення зовнішньої політики чинною владою і пригадав гучну справу про “вагнерівців”.

Петра Порошенка підозрюють у державній зраді. За даними слідчих, політик, діючи за попередньою змовою з групою осіб, у тому числі з числа представників вищого керівництва РФ, сприяв діяльності терористичних організацій “ЛНР” і “ДНР”.

Депутата “ЄС”, який повернувся до столиці 17 січня, викликали до Печерського райсуду Києва, де йому цього ж дня обиратимуть запобіжний захід.

П’ятий президент України фігурує у тій же справі, у якій фігурує член ОПЗЖ, кум Путіна Віктор Медведчук. Наразі той перебуває під цілодобовим домашнім арештом.

Раніше противники Порошенка звинувачували його у спонсорстві російського держбюджету через роботу кондитерської фабрики у Ліпецьку. Володимира Зеленського ж критикували за діяльність “Квартал 95”, фільми під брендом якого закуповує Росія.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com