“Вони – сильно незалежні”: у Держдумі закликають знищити українців

5.07.2023, 18:03
143345

Російські пропагандисти не перестають продовжують шокувати цинічними заявами. Цього разу віцеспікер Держдуми закликав “нищити українців”, бо нібито “вони стали сильно незалежними”.

Читайте також: Російські “воєнкори” побоюються, що Україна може форсувати Дніпро – ISW

З цинічною та абсурдною заявою він виступив на російському пропагандистському шоу. Окрім того, кремлівський посіпака розповідав байки про нібито “порядність та інерцію російської дипломатії”, повідомляє 24 Канал.

“Братній народ змінив імена”

Пьотр Толстой на пропагандистському ефірі почав закликати нищити “українців в хатиночках”. Він почав виправдовувати поразки так званої “другої армії світу” “порядністю”. Окрім того, звільнення Київщини, Лимана та Херсона він вважає “подарунком” від росіян, а не успіхом ЗСУ.

Після своєї істерики Толстой почав закликати “нищити українців у хатинках”, адже Росія нібито “має для цього усі засоби”. Крім того, пропагандист бідкається, що “братній народ став сильно незалежним”.

“Братній народ уже не в хатиночках. Братній народ змінив мислення, імена, як оця Ганна Маляр. Вона ж не “Ганна”, вона “Аня”. Просто, щоб бути більш незалежною, вона поставила літеру “Г”. І ось ці всі незалежні будуть знищені”, – видав пропагандист чергову порцію маразму.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com