Ворог став частіше бити по Україні балістикою: Гуменюк пояснила, чому так

13.11.2023, 14:02
149709

Росіяни стали активніше гатити по Україні балістичними ракетами. Застосування такого виду озброєння свідчить про розгубленість, відчай ворога, а також вони могли розпочати полювання на критичну інфраструктуру.

Читайте також: На Одещині викрили фіктивний “реабілітаційний центр”, де примусово утримували викрадених людей

Про це повідомила начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в етері національного телемарафону.

“Цілком імовірно, що ціллю їх є і такі об’єкти, але використання балістики, зокрема і в нашій зоні відповідальності, дійсно активізувалося. Скоріше за все, це пов’язано з пітриманням рівня напруження на той період, поки немає змоги завдавати ударів і тиснути більш потужно. Оскільки погода на нашому боці, надзвичайна штормова погода на півдні, це суттєво відбивається на роботі аеророзвідки, відповідно і артилерії. Ми фіксуємо зменшення артилерійських обстрілів у нашій зоні відповідальності, зокрема і через зміну погодних умов. Зменшення активності тактичної авіації, але вони намагаються за один виліт принести якомога більше КАБів, щоб завдати руйнівних ударів”, – сказала вона.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com