Вперше розповіли унікальні деталі загибелі актриси Марини Поплавської

22.12.2020, 19:51
91924

Актор і зірка серіалу “Жіночий лікар” Олег Іваниця у 2018 році перебував разом з іншими учасниками “Дизель шоу” в автобусі, який потрапив у смертельну аварію. Його колега Марина Поплавська загинула, а решта артисти отримали серйозні травми. Іваниця після трагедії пішов з проєкту і почав зовсім інше життя і вперше розповів про те, що тоді сталося.

Читайте також: З’явилися подробиці моторошної аварії, у якій загинула Марина Поплавська

Як повідомив артист у програмі “Зірковий шлях” на телеканалі “Україна”, він також постраждав в тому ДТП, передає РБК-Україна.

“Я язика пробив, прокусив, зашивали”, – повідомив Олег Іваниця і додав, що на людях він майже ніколи не плакав, хоча саме сльози допомогли йому оговтатися після тих страшних подій.

“Наодинці – так. Публічні сльози – це, як правило, не прояв емоцій, це інструмент маніпуляцій. А ось один, після тієї ситуації – так, мені допомогло”, – розповів актор.

За словами Іваниці, в той момент їх фактично врятував інший автомобіль. Загиблих могло б бути набагато більше.

“Нас врятував мій земляк з Вінниці. Він їхав перед нами по крайній смузі на фурі зі швидкістю 50 км на годину. Ми їхали у другій смузі зі швидкістю 90 км на годину. У якийсь момент автобус почав повільно рухатися в бік. І він вдарився в цю фуру. А якби цієї фури не було, то там далі або відбійник, або стовпи. Це ситуація, коли розумієш, що взагалі нічого не має значення після цього. І є речі реально важливі. А ми паримося не завжди потрібним, а не головним. Коли зайшли лікарі, ми лежали. І вони кажуть, що її вже немає. І я в той момент не повірив. Я думав – Марина зійшла в Житомирі”, – зізнався артист.

Він додав, що не звинувачує водія автобуса, оскільки на його місці міг опинитися будь-хто. Після трагедії Іваниця вирішив повністю змінити своє життя і пішов з гумористичного колективу. Він зізнався, що йому стало легше і він зміг почати нове життя з новими проєктами та ролями.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com