“Все було залито кров’ю, дітей бив об стіну”: адміністраторка сауни на Закарпатті розповіла подробиці вбивства жінки і двох дітей на Різдво (фото)

9.01.2021, 21:21
92710

На Закарпатті з’ясовують обставини кривавого вбивства жінки та двох маленьких дітей, яке сталося на Святвечір, 6 січня, у Тячеві. Як повідомлялося раніше, там 30-річний чоловік жорстоко побив свою 35-річну коханку та двох її дітей віком 2 і 9 років. Діти померли на місці події, а жінка за кілька днів у лікарні в реанімації. Місцеве видання Mukachevo.net дізналося деякі деталі злочину від родичів вбитої жінки.

Читайте також: Громадянин Молдови збив прикарпатця

Близький родич вбитої на ім’я Євген розповів, що жінка проживала з дітьми у Кам’янці-Подільському. Вона була його сестрою. За словами Євгена, новий коханець приїздив до сестри у гості та спілкувався з родиною. Близькі жінки тоді не помічали у його поведінці чогось неадекватного. Кажуть, чоловік не пив багато і не був алкозалежним. Крім того, він регулярно їздив на заробітки та привозив гроші.

Вбивцю звати Василь:

Новини Закарпаття - Деталі вбивства жінки і двох дітей у сауні - фото

За словами Євгена, в день злочину його сестра разом з коханцем та дітьми пішла відпочити у сауні в Тячеві на Закарпатті, де проживав чоловік.

Сауна, у якій сталося вбивство:

Новини Закарпаття - Деталі вбивства жінки і двох дітей у сауні - фото

Новини Закарпаття - Деталі вбивства жінки і двох дітей у сауні - фото

Адміністраторка закладу почула гуркіт у приміщенні та пішла перевірити, що сталося. Відкривши двері сауни вона побачила калюжі крові та поламані стільці. Чоловік сказав їй не турбувати їх.

Читайте також: ДТП на Львівщині: 32-річний чоловік помер на місці події

Після цього адміністраторка відразу викликала на місце колегу. Водночас дебошир почав тікати, однак його спіймали охоронці комплексу. На місце відразу викликали поліцію.

Також родич розповів, що коханець сестрі бив дітей чи то стільцем, чи то об стіну.

Тим часом батьки злочинця перебувають у стані шоку. Вони кажуть, що син привіз майбутню невістку з дітьми на свята на оглядини.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com