Все обличчя синє: п’яна мати жорстоко побила 6-річну дівчинку

20.03.2020, 20:48
67099

У Конотопі, Сумської області  30−річна жінка жорстоко побила 6−річну доньку. Про це повідомляє прес−центр Нацполіції Сумської області.

Читайте також: На Одещині по-варварськи школярка побила відмінницю (відео)

Зазначається, що про побиття дитини повідомив батько дівчинки. Він прийшов у будинок, в якому мешкає його колишня дружина та донька, щоб привітати жінку із днем народження. Коли він запитав, де дитина, горе−мати заявила, що дівчинка спить. Коли чоловік зайшов у кімнату дитини, він побачив, що його донька жорстоко побита: її обличчя було у синцях.

Батько дитини звернувся у поліцію. Відомо, що жінка, святкуючи день народження, пила кілька днів. Тоді вона і побила свою дитину.

Читайте також: На Житомирщині школяркам, які жорстоко побили дівчину, оголосили підозру

“Конотопські слідчі за фактом побиття дитини відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, в рамках якого призначено ряд необхідних експертиз, − коментує ситуацію Сергій Породько, начальник Конотопського відділу поліції. − Якщо вину жінки буде доведено, їй загрожує покарання у вигляді штрафу, громадських робіт або ж виправних робіт строком до одного року”

На сьогодні відповідні служби готують необхідні документи для вирішення питання про подальшу долю дитини та доцільність її перебування з такою горе−матір’ю.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com