Встановлюють агітаційні намети: в Енергодарі окупанти готуються до “референдуму”

5.08.2022, 14:01
125154

Росіяни повстановлювали у місті агітаційні намети, а також роздають пропагандистську газету. Роблять усе російській загарбники.

Читайте також: Уся без винятку Україна буде залишатися під ударом ворога – військовий експерт

Про це повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов.

“Енергодарці намагаються обходити ці уособлення “мракобєсія” стороною, оскільки за понад п’ять місяців окупації добряче відчули на собі, що насправді несе “рускій мір” і що означає відкататися на 30 років назад у совкове минуле в найгіршому його прояві”, – наголошує мер міста.

За його словами, росіяни отримали частковий доступ до персональноі інформаціі через комунальні рахунки абонентів, а також паспорти пенсіонерів під час виплати грошей. Саме завдяки цьому окупанти накопичили певну базу персональних даних енергодарців.

“Їх будуть використані в подальшому навіть без згоди самих людей. Тож марно сподіватися на те, що “референдум” буде справжнім та об’єктивним. Пспіх, з яким загарбники намагаються підготуватися до цієї театралізованої вистави, свідчить: вони добре усвідомлюють, що часу в них майже не залишилося. Закінчилися ті дні, коли вони повністю почувалися в Енергодарі господарями ситуації”, – зауважує Орлов.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com