Втримати заробітчан: Зеленський доручив уряду додатково створити мільйони робочих місць

1.04.2020, 22:48
68309

Президент України Володимир Зеленський доручив Кабінету міністрів України додатково створити мільйон робочих місць задля того, щоб українці менше виїжджали за кордон у пошуку роботи. Про це глава держави повідомив у відеозверненні до громадян.

Читайте також: Коронавірус в Україні набирає обертів: 794 хворих

Зокрема, Зеленський наголосив, що в Україну повернулися багато заробітчан, однак після завершення карантину ці люди знову можуть виїхати за кордон.

“Окремо хочу звернути увагу уряду на таке: зараз в Україну повернулися дуже багато громадян з-за кордону. Це добра новина, нехай і обставини такого повернення – не найприємніші. Але рано чи пізно коронавірус обов’язково пройде і карантин закінчиться”, − зазначив президент.

За словами глави держави, продовження програми “Велике будівництво” сприятиме створенню нових робочих місць.

“Ми повинні зробити все і втримати цих людей на батьківщині…Пропоную уряду розробити окремий механізм, який створить в Україні додаткові мільйони робочих місць. Саме у цьому контексті знаковим є продовження програми “Велике будівництво”. Тисячі кілометрів нових доріг та інфраструктурні об’єкти дадуть той необхідний імпульс для економічного розвитку та створять нові робочі місця”, − додав Володимир Зеленський.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com