“Ви говорите, що я мер-бандит?”: мер Черкас відповів на критику Зеленського (відео)

20.05.2020, 16:08
72989

Кримінальні справи проти мене відкривали через політичну діяльність.

Читайте також: Тільки шість областей готові до відновлення міжобласного транспортного сполучення, – Зеленський

Про це заявив мер Черкас Анатолій Бондаренко у Facebook, повідомляє Zik.

“Ви говорите, що я мер-бандит? Всі ті кримінальні справи, які порушували проти мене, їх порушували за мої політичну діяльність, в тому числі і за те, що ви стали президентом”, – сказав Бондаренко.

Сьогодні Володимир Зеленський зазначив, що мер Черкас Анатолій Бондаренко, який вирішив зняти карантин в місті завчасно – “бандит”, а його дії – популізм.

Нагадаємо, з 1 травня влада Черкас пом’якшила карантин для частини підприємців міста. Через це поліція розпочала кримінальне провадження, оскільки це рішення суперечить постанові уряду.

На що глава МВС Арсен Аваков заявив, що реагування на дії черкаської влади щодо зняття карантинних обмежень буде досить жорстким.

У відповідь мер Черкас Анатолій Бондаренко звернувся до президента країни Володимира Зеленського і заявив, що місто буде чинити опір і що його не здолати.

У результаті в Черкасах розпочали роботу слідчо-оперативні групи, які встановлюватимуть випадки порушення санітарних правил і норм щодо запобігання коронавірусу в рамках кримінального провадження за фактом прийняття рішення про послаблення карантину.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com