“Ви не є незамінними”, – Парасюк до нардепів з трибуни ВР (відео)

24.05.2019, 15:31
26256

Верховна Рада України не проголосувала за зміни до закону про вибори народних депутатів, якими пропонувалося знизити прохідний бар’єр з 5% до 3% та скасувати мажоритарну систему.

Читайте також: “Люди, ви що здуріли? Якщо ми його оберемо, то у нас не буде майбутнього”, – Володимир Парасюк про кандидата у президенти (відео)

У парламенті навіть не знайшлося голосів, аби внести його до порядку денного позачергового засідання. За внесення проголосували лише 92 депутати.

Перед початком засідання кожен із народних депутатів мав змогу висловитись стосовно змін до закону про вибори і пояснити свою позицію.

Народний депутат Володимир Парасюк, який славиться своїми палкими промовами з трибуни Верховної Ради, підтримав президента Зеленського і заявив, що “мажоритарка” в Україні зовсім не потрібна, адже це безглузді витрати державних коштів. Він вказав на місце тим, нардепам, які бояться втратити своє місце у Парламенті:

“А чого ви боїтесь? Напевно вас “жаба давить”, що за 5 років ви за державні гроші робили лавки на округах, а тепер це неможна використати у своїй, так званій кар’єрі. От чого ви боїтесь.

Я хочу вам нагадати, що ваш прямий обов’язок – це не вставити вікна на округах за рахунок платників податків, а створення чесного і справедливого законодавства, яким повинно користуватися супільство.

Має бути чітка партійна приналежність та чітка політична відповідальність. Бо тут привикли 5 років посидіти, підігравати владі, а потім “Та ні, я не з ними. Я їх не знаю. Беріть мене ще раз я декілька доріг зроблю”. От така от реальність насправді в країні. Тому, знищуючи “мажоритарку”, ми робимо крок вперід. Ми не Англія і не Норвегія. Ми, поки що, Україна, в якій панує політична корупція і маніпуляція.

Я хочу розповісти про свій досвід мажоритарника. Я ходив до Кабінету Міністрів 4 роки і просив, аби вони виділили кошти на добудову однієї зі шкіл на Львівщині. Знаєте, що мені казали: “Проголосуєш за бюджет і будуть тобі гроші для твоєї школи”. То я вам хочу сказати, що це не моя школа, це школа державна, до якої ходять українські діти. І це треба пам’ятати.

Тут один народний депутат розповідає, що політичні партії не мають приїжджати на місця лих, та й народні депутати не мають туди приїжджати. Туди повинні приїздити органи виконавчої влади, які мають допомагати людям.

І запам’ятайте собі таку річ: ви не є незамінними народними депутатами”, – зазначив нардеп Парасюк.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com