Ви – спадкоємці Катерини II: Папа Римський заговорив про “велич” Росії

28.08.2023, 18:03
145816

Папа Римський Франциск заявив, що росіяни – спадкоємці “великої” країни і нагадав місцевій молоді про роль Петра I, Катерини II та інших “імперців” Росії.

Читайте також: У Мінприроди назвали величезну суму збитків, які завдала Росія довкіллю в Україні

У цьому контексті він закликав росіян не забувати про свою спадщину і сказав їм “спасибі” за їх спосіб бути “росіянами”, йдеться на сайті служби архиєпархії Божої Матері в Москві.

Відзначається, що відповідною промовою Папа відзначився в рамках Всеросійської зустрічі католицької молоді в Санкт-Петербурзі 25 серпня.

“Ніколи не забувайте про спадщину. Ви спадкоємці великої Росії: великої Росії святих, правителів, великої Росії Петра I, Катерини II, тієї імперії – великої, освіченої, [країни] великої культури і великої людяності. Ніколи не відмовляйтеся від цієї спадщини, ви спадкоємці великої матінки – Росії, йдіть вперед з цим. І спасибі вам. Дякую за ваш спосіб бути, за ваш спосіб бути росіянами”, – сказав Франциск.

Таким чином Папа відповів на зустрічне запитання молоді РФ про те, як він ставиться до Росії, вказує Московська архиєпархія.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com