Вибухи в Балаклії: в Генштабі повідомили причину

16.11.2019, 13:12
52462

Вибухи в Балаклії Харківській області могли відбутися в результаті займання твердопаливного двигуна до ракети. Про це йдеться в повідомленні Генерального штабу ЗСУ в Facebook.

Читайте також: На військових складах у Балаклії лунають вибухи, є постраждалі (відео)

Як повідомили у Генштабі, на майданчику зберігання вибухонебезпечних предметів № 4 групи розмінування проводили роботи по утилізації боєприпасів.

О 14:28, ймовірно в ході завантаження залишків боєприпасів та їх елементів, зокрема твердопаливного двигуна до ракети 3М9 зенітно-ракетного комплексу “Куб”, сталося його загоряння з подальшим підривом вибухонебезпечних предметів. Пожежа, що виникла в результаті вибуху, була оперативно ліквідована.

Внаслідок вибухів на технічній території Центральної артилерійської бази забезпечення в Балаклії двоє військовослужбовців-саперів загинули. Крім того, п’ятеро військових отримали поранення різного ступеня тяжкості:

один – у важкому стані;

один – середнього ступеня тяжкості;

троє – легкого ступеня тяжкості

Крім того, було знищено вантажний автомобіль. Пораненим надається медична допомога, двоє в Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги і ще двоє – у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону. Один постраждалий від госпіталізації відмовився.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com