Вєрка Сердючка виступить на сцені Євробачення-2019

15.04.2019, 22:14
21079

Легендарна Вєрка збирається вийти на сцену Євробачення-2019. Протягом кількох тижнів представники артистки вели переговори з організаторами шоу і нарешті узгодили всі питання.

Читайте також: Вєрка Сердючка може їхати на “Євробачення” вдруге

На офіційній Instagram-сторінці українського Євробачення повідомляють, що Андрій Данилко таки вийде на сцену в Тель-Авіві в образі Вєрки Сердючки.

Крім цього, глядачі зможуть побачити виступи переможців Євробачення Нетти Барзілай, Dana International, Кончіти Вурст і учасниці конкурсу 2018 року Елені Фурейри. Спеціальним гостем Євробачення-2019 буде голлівудська актриса ізраїльського походження Галь Гадот, відома за фільмом “Диво-жінка”. Також Мадонна офіційно підтвердила свою участь у вокальному шоу.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Оголошено учасників інтервал-актів «Євробачення-2019». ?? – Нетта виступить в першому півфіналі з новою версією переможної пісні Toy і в фіналі з новим треком, прем’єра якого відбудеться пізніше; Dana International виступить в одному з півфіналів і в фіналі; Кончіта Вурст заспіває Heroes Монса, Монс виконає попурі з піснею Елені Фурейри, Елені заспіває пісню Вєрки Сердючки з 2007 року, а Вєрка заспіває пісню Нетти Toy. До них приєднається Галі Атарі з піснею Hallilujah; Гал Гадот стане спеціальним гостем фіналу Євробачення-2019; – Ідан Райхель з’явиться з 24 музикантами і 26 фіналістами з піснею Boee; Група Shalva (з нац.отбора Ізраїлю) виступить з піснею Million Dreams; Остаточні переговори з Мадонною ведуться. Гонорар за дві пісні – 1,3 мільйона доларів.

Публикация от UA: Євробачення. Eurovision (@eurovision.ua)


Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com