Вєрка Сердючка виступить на Євробаченні в Ізраїлі

20.02.2019, 15:32
12935

Епатажна українська співачка Вєрка Сердючка виступить в якості запрошеної світової зірки на Євробаченні-2019 у Тель-Авіві.

Читайте також: Гурт “Kazka” прокоментував свій провальний виступ на нацвідборі Євробачення

Андрій Данилко виступить в образі Вєрки Сердючки на Євробаченні в Ізраїлі. Цьогоріч організатори запросили його у якості світової зірки дати перформенс на сцені конкурсу. Традицію започатковано у 2016 році. Тоді перед публікою виспупав американський співак Джастін Тімберлейк.

“Організатори “Євробачення” вже запросили нас виступити. І, так – ми це зробимо!” – зізнався Андрій Данилко “Новому каналу“.

З якою саме композицією виступить Вєрка Сердючка поки невідомо.

Під час “Євробачення-2017”, що проходило в Україні, Данилку пропонували стати ведучим та проводити вечір в образі Вєрки Сердючки. Співак відмовився через поганий рівень англійської. Проте організатори конкурсу зняли з нею та її мамою кілька роликів, які транслювали під час прямих ефірів.

У 2007 році Вєрка Сердючка представляла Україну на “Євробаченні” у Гельсінкі, де зайняла друге місце з піснею “Dancing Lasha Tumbai”. Виступ надзвичайно сподобався публіці. Тепер Данилко часто гастролює Європою.

Нагадаємо цієї суботи відбудеться фінал нацвідбору Євробачення, на якому вирішиться, хто представить Україну на пісенному конкурсі.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com