“Викину, як щеня!”: на Харківщині псих взяв у заручники немовля (фото)

2.03.2020, 15:10
65183

Сьогодні, 2 березня, на Харківщині у містечку Балаклія стався резонанстний інцидент – 37-річний чоловік намагався викинути з вікна немовля.

Читайте також: На Запоріжжі водій на повній швидкості протаранив коляску з немовлям: оприлюднено моторошне відео з реєстратора (відео)

Подробиці повідомляє “ХХ” на своїй сторінці у  Іnstagram, інформує znaj.ua.

“В Балаклії якийсь біснуватий тип взяв в заручники немовля. Таке повідомлення надійшло від схвильованої жінки сьогодні близько першої години дня. 37-річний житель міста Балаклія Харківської області не просто зачинився з немовлям у квартирі, а й погрожував викинути його з вікна. Про це повідомили в місцевому відділі ДСНС. В будинок, розташований по вулиці Соборній, 42, негайно виїхали рятувальники та правоохоронці. Вони піднялися в зазначену квартиру по пожежній драбині, через вікно проникли всередину і нейтралізували зловмисника. Внаслідок пригоди дитина не постраждала”, – йдеться в повідомленні.

“Треба було його викинути з вікна “випадково”, “Це Балаклія, там таке можливо”, “Треба було розірвати його на місці”, “Зеленському вже повідомили?” – пишуть розлючені користувачі у коментарях під публікацією.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com