Виліз із “вагіни”: син голови Черкаської ОВА за кордоном влаштував пікантне шоу на своє 27-річчя (фото, відео)

2.11.2023, 14:03
149153

Син голови Черкаської обласної військової адміністрації, генерал-майора Ігоря Табурця Дмитро, який під час війни втік за кордон, влаштував пікантне шоу. 27-річний хлопець на свій день народження показав, як виліз із “вагіни”.

Читайте також: У гучній історії розлучення Емеральд з’явились нові подробиці: жінка заявила про зґвалтування Стипанюком

Детальніше про це йдеться у сюжеті ТСН.

Відео хлопець опублікував на своїй сторінці у Instagram під ніком dimmi_taburets. Судячи із кількості підписників, він активно веде сторінку. Публікацію із пікантним відео хлопець підписав: “Born to shine” (Народився, щоб сяяти – ред.). 

За словами журналістки, хлопець виїхав за кордон під час повномасштабної війни в Україні. Перфоменс із “народженням” Дмитро влаштував у Парижі. Коли він виїхав – достеменно невідомо. Однак судячи із публікацій, де є відмітки про місцеперебування, син чиновника навесні та влітку 2022 року ще був у Києві. Як Дмитру вдалося перетнути кордон – також невідомо.

Такі провокативні відео хлопець знімає не вперше і не соромиться викладати у соціальну мережу. На його сторінці в Instagram є безліч цікавих фото та відео, на яких він переважно оголонений або напівоголений. Виставляючи свої перфоменси, пікантні фото, вечірки на сторінці в Інстаграмі, він не згадує жодного слова про війну, яку веде Росія проти його країни.

Син голови Черкаської обласної військової адміністрації Дмитро Табурець. ФОТО: dimmi_taburets/Instagram
Син голови Черкаської обласної військової адміністрації Дмитро Табурець. ФОТО: dimmi_taburets/Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com