Виманюють персональні дані в обмін на їжу: росіяни готуються до “референдуму” на Луганщині

5.08.2022, 22:08
125184

Окупанти своїми атаками фактично знищили ці населені пункти в Луганській області. Без даху над головою залишилися тисячі людей. Багато мешканців живуть у підвалах та сховищах.

Читайте також: Побила сковорідкою і засунула голову у смітник: у Криму жінка ледь не уколошкала чоловіка за підтримку війни в Україні

Про це повідомив голова ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, окупанти активно готують людей до проведення “референдуму” щодо приєднання області до Російської Федерації. “Спочатку їх звільнили від усього, а тепер вимушують з’явитися на псевдореферендум”, – наголосив керівник Луганщини.

На окупованій території області росяни активізували “агітаційно-роз’яснювальну складову” підготовки до референдуму. Окупаційна влада та колаборантський громадський рух під виглядом надання продуктів харчування або будівельних матеріалів організовують зустрічі із населенням нещодавно захоплених територій області.

Окупанти виманюють персональні дані, закликають йти на так званий “референдум”. “Вимушують людей обмінювати волю на їжу, питну воду та OSB-плити”, – наголошує Гайдай.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com