Винник не зміг відповісти на питання, кому належить Крим

28.09.2019, 18:20
44281

Український співак Олег Винник не зміг відповісти на питання, чий Крим. Відповідний коментар артист дав журналістам “Вікна-новини”.

Читайте також: Олег Винник опинився у базі сайту “Миротворець”

Винник стверджує, що не давав згоди на участь у кліпі з зірками, які підтримують анексію Криму і війну на Донбасі. За його словами, справи між Україною і Росією “заважають”, тому що потрібно думати про мир, а “не шукати якісь підводні камені”.

На питання, чи може Винник переконати своїх шанувальників, що він знає про законну приналежність Криму Україні, співак заявив, що “це абсолютно не важливо”.

Артист заявив, що не говоритиме, чий Крим.

“Стосовно питань про Крим і так далі, можливо сьогодні потрібно дивитися на справу, і взагалі, те, що ми сьогодні маємо, по-іншому. Я нічого не говоритиму, чий Крим. Мені здається, що сьогодні взагалі розмови про це нічого не дають, коли ти вигукуєш – “наш Крим”, а він не наш на сьогоднішній день. Ну, ми маємо те, що маємо. Є факт. І якщо конкретно бути відвертим, за Крим не помер жоден солдат. Що дорого: Крим, Донбас чи Україна?! Я не вважаю, що Крим забрали і він дорожче за все інше, за життя, долю наших українців. Люди загинули в цій “незрозумілій війні”, яка називається АТО. Цьому кінця поки що немає”, – заявив Винник.

Користувачів мережі обурила така відповідь співака. Йому порадили “вити далі”, а не коментувати важливі для українців теми.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com