Винник, який розважав гостей на весіллі сина куми Путіна, заразив “кохану” коронавірусом

14.10.2020, 13:19
86574

Таїсія Сватко, яку в ЗМІ часто називають “коханою” чи “дружиною” Олега Винника, зізналася, що перехворіла на коронавірус. 44-річна бек-вокалістка Сватко (Таюне) повідомила на своїй сторінці в Instagram, що заперечувала існування COVID-19.

Читайте також: У дорогому ресторані, з Винником, Сердючкою: Оксана Марченко одружила сина (фото, відео)

Таюне розповіла, що вірус накрив її дуже сильно і вона іноді навіть плакала від болю.

“Ви коли-небудь плакали від кріпатури? А я плакала…Так “закріпатурив” мене коронавірус, в існуванні якого я довгий час сумнівалася, навіть більше – абсолютно не вірила. Але мене накрила ця коронна історія, я переконалася, що це навіть більше правди”, – написала співачка.

Вона розповіла, як проходила ця хвороба і в неї та перерахувала всі симптоми, які з’являлися один за одним протягом тижня.

“Зникли нюх і смак, температура перші чотири дні забрала всю силу, в тілі така кріпатура, що я підіймала весь світ, виявили двостороннє запалення легенів, на третій день пропав голос, на четвертий повернувся, антибіотики, які я приймала у своєму житті й мене врятували на цей раз – викликали люту алергію на очі, суцільна сонливість, їжа – нецікаво, рухатися – не можу. Це було зовсім незнайомий мені стан, тиждень не давало мені нормально жити, на восьмий день стало легше, з кожним днем легше”, – повідомила Таюне.

Артистка розповіла, що вже офіційно одужала і готова до роботи та побажала всім обережності й одужання.

“Зараз я офіційно здорова і до роботи готова! Спасибі, мої друзі, за підтримку! Одужуйте швидше, хто теж захворів! Бережіть себе ті, хто досі сумнівається, як я нещодавно. Тримайтеся всі! Переживемо і це. Будьмо всі здорові!” – додала Таюне.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com