«Вже завтра полетять на голови окупантам», – «Українська команда» передала чергову партію дронів-камікадзе 144-й бригаді

29.11.2023, 21:03
150589

Волонтерський штаб «Українська команда» передав чергову партію дронів-камікадзе бійцям 144-ї окремої бригади. Про це повідомляється на Facebook-сторінці волонтерського штабу.

Читайте також: Кадиров пообіцяв ще одну “партію” бойовиків на війну проти України

«Це відносно молоде військове формування. Але в його складі багато досвідчених воїнів, в тому числі легендарні захисники Донецького аеропорту. Вже незабаром ці хлопці відправляються на один з найгарячіших напрямків. Нехай наші дрони допоможуть їм ефективно бити ворога та збережуть життя», – йдеться у повідомленні «Української команди».

Волонтери висловлюють вдячність всім, хто допомагав збирати кошти на бойові безпілотники, а також кожному, хто боронить Україну на передовій.

«Сьогодні природа засипає окупантів снігом. А вже завтра до снігу, який летить на їхні голови, додадуться наші дрони-камікадзе», – наголосили в «Українській команді».

Раніше повідомлялося, що «Українська команда» відправляє на передову близько 300 дронів-камікадзе та 10 наземних станцій керування безпілотниками. Їх придбано на кошти, які «Українська команда» зібрала під час дрон-марафону.

Також повідомлялося, що «Українська команда» збирає на «теплі пакунки», в які входять грілки, сухі душі та присипки. Волонтери хочуть забезпечити такими наборами 50 тисяч захисників на передовій.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com