“Я більше не можу”: мати показала тяжке листування з вагітною донькою перед її смертю від COVID-19

19.11.2021, 11:30
105375

Перед смертю від COVID-19 20-річна вагітна дівчина з Рівненської області розповідала про недбале ставлення лікарів та гостру нестачу кисню в лікарні.

Читайте також: Вирішили принести себе в жертву: у Тернополі від голоду померла вся родина

Листування з дівчиною опублікувала у Facebook її мама Зоряна Бояр.

“Біль… Кричати хочеться… Моя пташка, моя дочка… Не знаю, правильно роблю чи ні, але кожен для себе робіть висновки самі… Це листування з моєю квіточкою… Ось таке ставлення у лікарні”, – написала жінка.

В опублікованому листуванні дівчина розповідала матері, що скаржилася медперсоналу на брак кисню, але у відповідь їй погрожували переведенням в іншу лікарню.

“Дихати не можу взагалі. Навіть вийти у туалет… Зараз я вже в палаті не одна, коли та дихає, то у мене мало кисню. Короче дурдом. Я вже з ними тут лаялася, кажу, що мені нічим дихати. Прийшла завідуюча, каже: поїдете звідси в іншу лікарню, якщо будете обурюватися”, – писала дівчина перед смертю.

фото t.me/rivne_1283

“Тут дуже швидко закінчується кисень. Навіть якщо і лягти спати, то я прокидаюся від того, що задихаюся… Потрібно відразу дзвонити та говорити. Вони йдуть надвір та змінюють балон. А я сиджу, чекаю та задихаюся. Тут страшно спати, – відзначала вона. – Я вже більше не можу, чесно, не можу…”.

фото t.me/rivne_1283

фото facebook Зоряни Бояр
Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com