“Я буду тебе кінчати”: в Одесі побили відомого журналіста

3.03.2019, 14:17
14587

В Одесі у ніч на 3 березня напали на журналіста Думської ТВ Олександра Новицького.

Читайте також: Мангера підозрюють у нападі на журналіста Нікітенка

В результаті інциденту і журналіст, і нападник опинилися в лікарні. Про це повідомляє Думська.

Новицький допомагав дружині паркувати машину у дворі будинку, коли до нього підійшов невідомий і почав погрожувати. Чоловік сказав: “я буду тебе вбивати й кінчати”, і почав битися. Журналіст застосував для самооборони газовий балончик і травматичний пістолет. Після бійки обоє чоловіків потребували допомоги медиків. Новицького у стані шоку доставили в Єврейську лікарню. Нападника затримали правоохоронці і відправили в обласну лікарню.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею “Хуліганство”, що передбачає покарання штрафом від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років. Зазначається, що нападник був сильно п’яний і пояснити свої дії не може.

“Під час розвантаження машини до журналіста і його дружини підійшов невідомий і став погрожувати. Журналіст попередив його, що застосує травматичний пістолет, але на нападника це не подіяло. В результаті застосування засобів самооборони нападник отримав пошкодження стегна. Обидва були доставлені в лікарню”, – розповіли в поліції.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com