“Я досі не можу виходити на балкон, де лежить її рюкзак”: мама Каті Гандзюк розповіла про її останні слова

4.11.2019, 22:52
50488

Мати загиблої херсонської активістки Катерини Гандзюк Надія повідомила, що саме сказала її донька незадовго до того, як померла. Про це вона розповіла на брифінгу в понеділок, 4 листопада, повідомляє Укрінформ.

Читайте також: У СБУ заявили, що родичам підозрюваних у справі Каті Гандзюк давали гроші за мовчання

″Коли вона вмирала, останні слова, які вона сказала, коли прощалася з Гандзюком (батьком, – ред.), були такі: “Я їх недооцінила, а вони мене переоцінили”. Коли він прийшов вранці в лікарню, о 8:40, Катя вже померла″, – зазначила Надія Гандзюк.

Мати загиблої також повідомила, що в день нападу на Катерину, коли вона йшла на роботу, в будинку були відключені і ліфт, і світло, а також була відсутня вода.

″В день вбивства Каті, коли вона йшла на роботу, в будинку було відключено ліфт, відключено світло і не було води. І коли Катю облили кислотою, то жінки, які працювали в невеликому магазині десь метрів за 10 від місця злочину, обливали її газованою водою, змивали цю кислоту. Я досі не можу виходити на балкон, на якому лежить рюкзак Каті, а він прийняв значну частку тієї кислоти, зараз це купа чорного скислого бруду. Катя померла б на місці, якби не той рюкзак. А вона ще мужньо боролася, бо було сильне бажання жити″, – сказала вона.

У той же час, Надія Гандзюк висловила сумнів, що відключення ліфта, води і світла було випадковим.

″Ви думаєте, що відключили воду, світло і ліфт – і вона з сьомого поверху спускалася, і ці особи дивилися на неї в віконце, як вона спускалася і стояли на сходинках, чекали її – це не влада зробила, а наше ОСББ відключило? Я сумніваюся, дуже сумніваюся″, – підкреслила вона.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com