“Я не хотіла, щоб він помирав”: у Полтаві 18-річна дівчина застрелила інструктора тиру (фото, відео)

8.02.2020, 22:19
62529

До зали суду дівчина, яка поцілила напередодні в інcтруктора тиру в Полтаві, заходить  у кайданках та в супроводі поліції. 18-річну Вероніку Моторіну правоохоронці підозрюють у вбивстві, йдеться в ТСН.

Читайте також: Вбивство Катерии Гандзюк: Павловському обрали запобіжний захід

На оперативному відео із місця убивства видно, що на стенді стоїть 10 одиниць зброї – серед яких автомат, карабін, гвинтівка. Один пістолет лежить на столі.

Пораненого 65-річного інструктора намагалися урятувати.

“На місце була викликана карета екстреної медицини, попри те що чоловіка намагалися врятувати, реанімаційні заходи позитивного результату не дали. Внаслідок отриманих вогнепальних поранень чоловік помер на місці”, – кажуть в поліції.

Дівчину – затримали. Їй 18 років, заміжня, живе у Дніпрі і роботи не має. У Полтаву, каже, приїхала до хлопця.

Вона вже потрапляла у поле зору правоохоронців, адже півтора року тому втекла із оздоровчого табору на Херсонщині.

Сьогодні її підозрюють у вбивстві.

“Я б хотіла сказати, що це було  випадково. Я не хотіла, щоб він помирав”, – каже дівчина.

Подробиці стрілянини з’явились у місцевій пресі: писали, що походу дівчини до тиру передувала сварка із хлопцем ніби-то через ревнощі. І після того як вона поцілила в одного інструктора, спрямовувала зброю на іншого, але її встигли зупинити.

Розголос подробиць справи не сподобався прокурору: він просить зробити засідання закритим. Адвокатка підтримує і врешті суддя просить забрати камери із зали.

Охоронець гімназії, що поруч розповідає, колись тир справді був шкільний, а тепер у  ньому тренуються зокрема і  правоохоронці.

“Свого часу він належав до школи. Зараз учні і школа ніякого відношення до цього тиру не мають. МВС там проводить свої стрільбища за графіком. А в такі дні, там тільки на умовах ліцензії, за дозволом МВС, по довідці, яку надають”, – каже чоловік.

Врешті суд ухвалює рішення – залишити під вартою підозрювану Вероніку Моторіну принаймні на 2 місяці, доки триватиме слідство.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com