“Я ні з ким не воюю”: Зеленський відреагував на бунт мерів через карантин

9.09.2020, 18:51
83682

Президент України Володимир Зеленський відреагував на так званий бунт міських голів через введення жорсткого карантину в містах. Він наголосив, що держава повинна захищати своїх людей, навіть якщо це може комусь не подобатися. Про це він сказав під час пресконференції у Хмельницькому, яку транслював Офіс президента.

Читайте також: Зеленський з робочим візитом відвідає Хмельниччину

“Я ні з ким не воюю. Вони хочуть подобатися, все відчиняти, заплющувати очі та не бачити, що в цих містах 200 дітей захворіли. У нас просто не вистачить ліжок для хворих. Наприклад, Івано-Франківська область, якщо там кількість хворих така, я не розумію, чому область повинна потім бути схожою на Італію, ми бачимо, що там відбувається, просто немає ліжок”, – зазначив голова держави.

Також Володимир Зеленський згадав про Харківську та Одеську області, які наразі є лідерами за кількістю нових випадками коронавірусу.

“Просто подивіться. Там, де не було захворілих, не було просто. “Давайте нам метро”, “все буде нормально”, а люди підтримують, виходять на вулиці. А чому в лідерах зараз Одеса та Харків? Ті області, де було 5, 10, 15 хворих. То звідки зараз 100-200?”, – резюмував президент.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com