“Я, “Побєда” і Берлін”: вийшов трейлер фільму за мотивами повісті Кузьми Скрябіна

4.01.2024, 22:03
152391

Вже з 21 березня 2024 року в усіх кінотеатрах України стартує прокат довгоочікуваної  стрічки “Я, “Побєда” і Берлін” за мотивами однойменної повісті Кузьми Скрябіна.

Читайте також: У Києві зруйновано фабрику армійського одягу, який носять Зеленський і Залужний

Знімання картини відбувалися 2020 року у період жорстких обмежень під час карантину. Прем’єра фільму була запланована на 17 березня 2022 року, але у розпал підготовки до прокату відбулося повномасштабне вторгнення.

Головні ролі у фільмі виконали українські актори Іван Бліндар, Марія Стопник, Володимир Гева.

За сюжетом звичайний хлопець, музикант-початківець Кузьма, за три дні до запланованого концерту вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій “Побєді”. Там він хоче обміняти раритетну автівку на омріяний шестисотий “Мерседес” у відомого колекціонера.

Кузьма обіцяє своїй коханій дівчині Барбарі повернутися додому на крутій тачці, а хлопцям з гурту – обов’язково встигнути на виступ. Але вже з перших хвилин подорожі стає зрозуміло – усе пішло шкереберть. Це історія про становлення музиканта, пошуки себе, дружбу та шлях до мрії, сповнений карколомними пригодами.

Окрім наявності цікавого сюжету, у фільму надзвичайна музична складова. Спеціально для фільму найвідоміші українські топвиконавці переспівали 16 пісень Кузьми. Згодом усі композиції планують об’єднати й випустити в складі спеціального музичного альбому.

Також фільм має важливу соціальну місію – левова частина прибутків від кінотеатрального прокату буде направлена до Фонду Скрябіна для допомоги захисту нашої держави.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com