“Я приймаю виклик”, – Зеленський згодився на дебати з Порошенком: список вимог (відео)

3.04.2019, 20:29
19345

Лідер першого туру президентських виборів Володимир Зеленський оголосив про готовність до дебатів з Петром Порошенком на НСК Олімпійському.

Читайте також: “Зеленський, ставши Президентом, розмовлятиме українською мовою”, – штаб

Володимир Зеленський озвучив умови, за яких він готовий зустрітись з Петром Порошенком – на стадіоні перед усією Україною та за транслювання усіх каналів. На відповідь він чекатиме 24 години. Про це йдеться у відеозверненні кандидата у Facebook.

“Ви кличете мене на дебати, мріяли, що я втечу, відморожусь, заховаюсь. Ні. Я – це не ви у 2014 році. Я приймаю виклик”, – заявив Зеленський.

Він озвучив умови для проведення дебатів з Петром Порошенком. Зокрема, Зеленський чекатиме на Порошенка на НСК “Олімпійський”, дебати мають відбутися перед народом України, усі канали мають право транслювати ці дебати наживо, і усі журналісти мають право бути присутніми на них.

“Кандидати повинні обов’язково пройти медичну експертизу і довести, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів. Країні потрібен здоровий президент. На знак поваги як мінімум до третини громадян України ви повинні публічно сказати, що дебати не з маріонеткою Кремля чи Коломойського, не з ватником, не з малоросом, не з бидлом, не з клоуном, а з кандидатом у президенти України Володимиром Зеленським. Даю вам 24 години. ДумайТе”, – сказав він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com