“Я прийшов – тебе нема”, – Порошенко здав аналізи на “Олімпійському” (фото, відео)

5.04.2019, 11:31
19547

Президент Петро Порошенко здав аналізи у медпункті НСК “Олімпійський”. На місце він прибув о 9:23, хоча свого політичний конкурент Володимира Зеленського кликав на 9 ранку.

Читайте також: Зеленський пройшов медичний огляд перед дебатами із Порошенком (фото, відео)

Петро Порошенко уже пройшов медичне обстеження, після чого вийшов на брифінг до журналістів.

“Мене запросили на стадіон “Олімпійський”. Я сьогодні на стадіоні. Я так розумію, Володимира Олександровича не було? Я прийшов – тебе нема. Я твердо переконаний, що він набереться мужності, доїде сюди, і дебати відбудуться, тим більше, що це є вимога українського закону”, – сказав Порошенко.

Він додав, що з розумінням і схваленням відноситься до даної пропозиції Зеленського.

“Я одразу дав дозвіл на проведення зазначених досліджень. Я навіть не знаю, які клініки (тут брали аналізи – ред.), їх 4, вони різні – ті, що висловили бажання приїхати, провести  незалежне дослідження. Вони мають можливість це зробити”, – сказав Порошенко.

Тим часом з’явились перші результати обстеження. Так, головний лікар Київської міської наркологічної клінічної лікарні “Соціотерапія” Володимир Ярий заявив, що у крові президента України Петра Порошенка не знайшли жодних психоактивних речовин.

“Наркологічний огляд сьогодні складався із двох важливих складових: насамперед, це сам безпосередній лікарський огляд, а також було відібрано біологічні середовища організму. У цьому випадку ми відібрали кров, сечу та волосся разом із волосяним фолікулом. Дослідження проводилось 4 установами”, – розповів він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com