“Я розумію, що Богдан може шкодити моєму іміджу”: Зеленський розповів про звільнення Богдана

10.10.2019, 23:25
46437

Президент України Володимир Зеленський визнає, що глава Офісу президента Андрій Богдан може шкодити його іміджу, але має причини його залишити на посаді. Про них він розповів у ході прес-марафону в четвер, 10 жовтня.

Читайте також: Тиск на суд: Богдан тісно співпрацював з експрезидентом Януковичем

Так, глава держави заявив, що йому в команді потрібні професійні люди, що не порушують закон.

″По-перше, нам потрібно визначитися, за якими принципами ми звільняємо людей. Досвід, професіонал, чи робить він щось, коли в нього є вільний час?″, – сказав він під час прес-марафону в четвер у Києві, відповідаючи на питання про те, коли він звільнить главу ОП Богдана.

Зеленський зазначив, що розуміє, що для його іміджу як президента “це не дуже красиво”.

″Але я хочу вам сказати, що він у нашій команді, і він не був на роботі (під час своїх приватних поїздок, – ред.). Я навіть не знаю, з ким вони там ходили. Він мені сказав, що приїхав, і там було багато різних людей…″, – розповів він.

Зеленський переконаний, що президент не повинен цікавитися тим, як відпочиває глава його офісу.

Президент підкреслив, що є “багато людей з хорошим іміджем, дуже світлих людей, деякі з них стали губернаторами”, але він поки що не може домогтися від них результату.

″Мені потрібні професійні люди, які не порушують українське та міжнародне законодавство. Мені потрібні ці потужні люди, у мене не так багато цих людей. Зараз дуже складний період у моїй команді″, – зазначив президент.

Читайте також:“Це має негайно припинити розмови про імпічмент”: Трамп прокоментував заяви Зеленського під час прес-марафону

Також Зеленський визнав, що Богдану “дуже складно, тому що на нього йде вплив, починаючи з пана Коломойського”.

″Що він (Богдан, – ред.) там, він з ним, він вирішує якісь його (Коломойського, – ред.) проблеми. Деталей у нас з вами немає. Більш того, доказів ніяких немає″, – сказав він.

Президент вказав, що робота Богдана адвокатом залишилася в минулому, а зараз він “працює на державу”.

Зеленський хотів би, щоб його оточували люди, які знають свою справу і виконують необхідні завдання, а ідеальних людей немає.

Президент також заявив, що Богдан працює главою ОП не заради грошей. “Ми живемо зараз зовсім без відпочинку, і точно не працюємо на гроші. Ми зовсім іншої моделі люди”, – пояснив він.

За словами президента, якщо будуть факти порушення головою ОП закону, то Богдан “сам звільниться”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com