“Я тебе раком поставлю прямо зараз і петушну!”: російські окупанти роздягли та побили кримського міністра Храмова

2.03.2019, 14:48
14499

Окупаційний “міністр будівництва і архітектури Криму” Михайло Храмов заявив, що співробітники ГИБДД побили і роздягли його і його помічника, а капітан поліції “візуально оглядав статеві органи”, погрожуючи їм розправою. Конфлікт допоміг зам’яти Аксьонов.

Читайте також: Нафтогаз планує отримати $ 8 млрд від Росії за Крим

Інцидент стався на посту ДПС неподалік від російського Ростова-на-Дону, повідомляє “Крим.Реалії”.

Співробітники поліції зупинили автомобіль BMW X5, за кермом якого був Михайло Храмов, у салоні також перебував його помічник Карлен Петросян. Спілкування “чиновників” із поліцейськими призвело до конфлікту, внаслідок якого обидві сторони звинуватили одна одну в побитті.

Згідно з версією МВС Росії, правоохоронці зупинили автомобіль BMW “з ознаками порушення правил тонування транспортного засобу”. Пасажир авто накинувся на співробітників поліції, вдарив співробітника ДАІ і пошкодив його формене обмундирування, стверджують у відомстві.

Михайло Храмов і Карлен Петросян визнали, що йдеться про них. Але заперечують застосування сили до правоохоронців.

“Співробітник поліції без залучення понятих відкрив двері автомобіля і приступив до огляду. Храмов попросив Петросяна викликати наряд поліції на пост і повідомити про те, що співробітники ДПС проводять огляд із порушенням законодавства без понятих і поводяться агресивно. Зав’язалася бійка, в якій кілька співробітників ДПС у приміщенні поста побили Храмова і Петросяна”, – стверджує прес-служба окупаційного “Мінбуду Криму”.

Російський Telegram-канал Baza подає жорсткішу цитату міністра: “Побили, після чого завели в окрему кімнату і змусили роздягтися. Капітан оглянув візуально наші статеві органи, після чого сказав одягатися. Супроводжуючи це погрозами розправи на нашу адресу, він крикнув: “Я тебе раком поставлю прямо зараз і петушну!”

Наразі до обох чиновників претензій у правоохоронців немає. Пролетарський районний суд Ростова-на-Дону припинив провадження у справі про хуліганство щодо Карлена Петросяна (його правоохоронці звинуватили в застосуванні сили) “у зв’язку з відсутністю в його діях складу адмінправопорушення”. Кримські активісти пишуть у соцмережах, що вирішити ситуацію вдалося після втручання голови окупаційного “уряду” Криму Сергія Аксьонова.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com