“Я за один стіл з такими бандитами не сяду”: Зеленський про мера Черкас Бондаренка

20.05.2020, 12:33
72973

Президент України Володимир Зеленський розповів, що мер Черкас Анатолій Бондаренко є фігурантом більш як десятка кримінальних проваджень.

Читайте також: Тільки шість областей готові до відновлення міжобласного транспортного сполучення, – Зеленський

Про це він заявив під час пресконференції, передає Цензор.НЕТ.

“Я не просто не можу говорити про мера Черкас, я не знаю як говорити, коли міський голова має 19 кримінальних проваджень. Хто це? Я за один стіл з такими бандитами не сяду. Його вибрали? Це народ. Це право народу України, будь ласка , вибирайте бандитів, якщо хочете”, – підкреслив Зеленський.

За словами глави держави, він думає, що Бондаренко поводився некоректно.

“Всім мерам складно, але це популізм. На чому, на кількості смертності від коронавірусу? Я впевнений, що це якась політична боротьба. Нехай іде в мери, нехай люди голосують. Будуй дороги, покажи, які лікарні ти відкрив”, – заявив Зеленський.

30 квітня влада Черкас заявила, що у зв’язку з численними зверненнями бізнесменів із 1 травня пом’якшує карантин для частини підприємців міста. У місті дозволять працювати непродовольчим магазинам, ремонтним майстерням, перукарням, ринкам і літнім майданчикам ресторанів.

Рішення місцевої влади Бондаренко пояснив відновленням соціальної справедливості шляхом розвантаження великих магазинів.

Міністр охорони здоров’я Степанов заявив, що рішення міськради Черкас може призвести до катастрофи.

Міністр внутрішніх справ Аваков закликав Бондаренка “припинити ризикувати життям і здоров’ям людей заради політичних ігор” і пообіцяв, що реакція буде жорсткою.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com