Українська співачка Злата Огнєвіч розвінчала три міфи, пов’язані з шоу “Холостячка”, учасницею якого вона була.

Про це зірка шоу-бізнесу розповіла в інтерв’ю виданню Jetsetter.ua.

Перший міф, говорить Огнєвіч, пов’язаний з тим, що чоловікам та героїням шоу прописують сценарій, ролі, репліки і навіть лінію поведінки в кадрі.

“Хочу наголосити: ніхто жодних сценаріїв мені не вручав та слова не прописував. І учасникам – також. Холостячка – справжнє, відверте, чесне реаліті, де чоловіки та я разом переживали та проживали ті обставини, у яких опинилися. Усі герої у проекті поводяться саме так, як на цей час себе відчувають”, – розповіла зірка.

Ще одним міфом Огнєвіч назвала те, що на телепроекті неможливо зустріти кохання.

“Я абсолютно щиро вважаю, що можливо зустріти своє кохання у проекті “Холостячка”, створити пару з чоловіком і бути з ним щасливою”, – говорить співачка.

При цьому вона розповіла, що для неї значить кохання і яким має бути ідеальний формат стосунків. “Кохання – це не про хворобливі та залежні стосунки, що приносять страждання. Насамперед це про автономію, коли обидва партнери самодостатні по життю, у професії, у своєму світогляді… А якщо фантазувати далі – мені близький формат партнерства, спільного бізнес-проєкту, адже це зближує і наповнює пару”, – розповіла Огнєвіч.

Читайте також: На американському круїзному лайнері спалах коронавірусу. На борту — 3 тисячі людей

Третій міф за версією Огнєвіч пов’язаний з інтимними стосунками “холостячки” із чоловіками поза камерами.

“Я переконана, що секс – продовження кохання, і це можливо, але тільки після закінчення реаліті, із тим чоловіком, якого я обрала”, – сказала вона.

При цьому Огнєвіч вважає можливими й доречними в шоу “Холостячка” поцілунки з учасниками проекту.

“Скажу більше, що ображати та обурюватися через мої поцілунки – ханжество. Поцілунок – новий рівень у стосунках, особливо, коли йдеться про вибір. Я жінка тактильна, чуттєва, мені дуже важливо відчувати близьку людину на рівні ніжних торкань, подиху, і саме в цьому мені допомагає поцілунок”, – підкреслила Огнєвіч.

Вона також додала, що отримала безцінний досвід завдяки проекту.

“Та кількість чоловіків і побачень, зустрічі з абсолютно різними за характерами та світоглядами чоловіками вивели мене на зовсім інший вимір спілкування. Неймовірно щаслива, що мені в житті випав такий унікальний шанс”, – зазначила Огнєвіч.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook